fbpx
consells per aprendre anglès

5 IDEES PER MILLORAR EL TEU ANGLÈS DE FORMA AUTODIDÀCTICA

Millorar l’anglès quan no som a classe ni tenim la nostra teacher a vegades és fa difícil. Si hem de ser sincers, una professora que ens motivi és clau per assolir bons resultats, però…

Avui dia tenim un munt d’opcions per millorar el nostre anglès de forma autodidàctica tan sols fent un clic a Internet, i són gratuïtes! 

Quan hem d’aconsellar als nostres alumnes sobre els recursos es  poden utilitzar per complementar el que fem a classe, sempre optem pel que més els motiva, integrar l’anglès a la seva vida en aquells aspectes que més els agraden i diverteixen.

Comencem?

1.       La música, a qui no li agrada? Potser no cantem bé, desafinem i ens inventem el que diuen les cançons… Però no et pots imaginar com pots millorar la dicció i la pronunciació. A veure, si optes pel rap o música molt ràpida acabaràs ofegat i frustrat, però pots buscar alguna cançó que t’inspiri i et sentis còmode i seguir o aprendre’t la lletra. Fàcil no?

2. La TV, series o pel.lícules formen part de la nostra rutina i et poden servir per millorar la comprensió auditiva i ampliar vocabulari. Al principi és recomanable utilitzar els subtítols en llengua materna i a mesura que vagis agafant confiança ja et faran menys falta. No cal passar molta estona davant la pantalla, suposa molt d’estrès si no tenim molt nivell! Uns 15 o 20 minuts seran suficients!

3.       Les xarxes socials, tan recurrents avui dia també et poden ajudar. Per exemple, amb  els vídeos de YouTube milloraràs  les teves habilitats de comprensió i comunicació en anglès. Mira entrevistes i ressenyes perquè et familiaritzis amb l’anglès conversacional, és a dir, el llenguatge que fan servir les persones per comunicar-se entre si.

4.       Llegir, llegir i llegir. Qualsevol cosa que t´agradi. Novel.les, llibres electrònics, articles, revistes a internet, chats… Llegint entrenes la teva ment per pensar en anglès i comprendre millor l’idioma. Com més llegeixis, millor serà la teva exposició a les estructures oracionals, vocabulari i patrons lingüístics (formals i casuals) de l’anglès. 

AngloSchool disposa d’una biblioteca digital on pots trobar més de 600 títols.

5.       T’agraden els jocs virtuals o els recursos online? Cambridge et dóna l’opció de triar entre un munt de solucions a Cambridge para ti. 

Si vols que t’ajudem a  trobar quin és el recurs més adequat al teu nivell, gustos i necessitats tenim tot un equip a AngloSchool que et pot aconsellar. I si el que t’interessa és ampliar recursos, rebre més informació o consells, inscriu-te a la nostra newsletter aquí!

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Tags: