fbpx
Per què els exàmens de Cambridge són els més prestigiosos?

Per què els exàmens de Cambridge són els més prestigiosos?

Els exàmens oficials Cambridge són títols reconeguts a nivell mundial, sobretot a Europa, Àsia, i Països Anglosaxons com els Estats Units, Austràlia i Nova Zelanda.

Els Exàmens Cambridge són avui dia, una de les acreditacions més importants per certificar el teu nivell d’anglès tan si ets un estudiant o un professional qualificat i són vàlids i molt necessaris per accedir al món universitari i al món al laboral en molts casos i circumstàncies com pot ser una prova de selecció de personal, poder accedir a determinats màsters o doctorats, inclús accedir a determinades oposicions o places universitàries d’ensenyament o de sanitat.

Tenir un certificat d’anglès Cambridge, et serveix alhora per accedir a titulacions acadèmiques i alhora et pot obrir les portes de moltes noves oportunitats laborals a Catalunya, però també és un requisit imprescindible en cas de poder accedir a visats de treball a molts països del món.

Preparar i aprovar un examen Cambridge et suposarà no sols arribar a posseir un certificat prestigiós sinó que el més important és, que arribaràs a tenir un molt bon nivell d’anglès, i que et permetrà comunicar-te amb seguretat en qualsevol circumstància i situació, fet que et suposarà obrir-te a un món de possibilitats laborals i de desenvolupament personal i professional que ni pots ara imaginar.

Cada any milers de candidats tant estudiants com professionals es presenten cada any a les diferents convocatòries que la institució ofereix a tot el món a través de tota una sèrie d’organismes, institucions i centres examinadors i que funcionen d’una manera realment molt ben organitzada i alhora amb una professionalitat i serietat excel·lent.

Posseir en el teu CV un d’aquests certificats et dóna un plus de credibilitat i valor professional  i a més una vegada que tinguis el teu títol Cambridge no caduca mai, a diferència d’altres certificats que caduquen normalment al cap de dos anys i que cal renovar fent les proves pertinents.