fbpx

Nosaltres

Anglo School

Where English grows

Som l’escola d’idiomes per aquells que no només volen aprendre anglès, sinó també comunicar-se en anglès.

 

Acompanyem a grups reduïts d’alumnes i els hi donem eines perquè aprenguin anglès de forma natural i l’integrin en el seu dia a dia.

 

La nostra metodologia i experiència de més de 25 anys garanteix que els nostres alumnes assoleixin sempre els seus objectius, parlant anglès amb fluïdesa i acreditant el seu nivell amb un certificat de Cambridge.

L’enfocament holístic està present en cada moment del nostre dia a dia.

Tenim en compte les necessitats específiques de cada alumne, a l’hora de treballar en l’idioma, per tal d’adaptar-nos a les seves aptituds, capacitats, estil d’aprenentatge i interessos. Les nostres classes inclouen activitats que activen cada una de les diferents intel·ligències per tal de facilitar l’aprenentatge dels continguts de llengua anglesa i ajudar, alhora, a aquells alumnes que tenen més dificultats.

Nosaltres

Anglès per convicció

Sóc la Núria Esparch, filòloga de formació i professora i co-gerent dels centres d’Anglo School. Sóc una apassionada dels gossos, del mar i dels balls llatins. Els vaig descobrir fa un parell d’anys, i ara són la millor part del temps lliure que comparteixo amb el meu marit, en Jordi Roura.

 

Ell, sens dubte, és l’ajuda sense la qual no hauria pogut assolir els meus objectius. Es va incorporar el 2007, quan ja m’era molt difícil gestionar sola el volum de feina de l’escola. La seva amabilitat amb la gent i l´eficàcia en la gestió han estat indispensables per fer-la créixer.

Núria Esparch, filòloga de formació i professora i co-gerent dels centres d’Anglo School

El primer dels nostres centres va néixer a Salt, el 1995. L’arribada del meu segon fill i la motivació d´en Jordi van ser claus per llençar-me a obrir el centre i no presentar-me a oposicions en un Institut de secundària. Era la manera de conciliar la meva vida laboral i personal fent allò que més m’agradava, acostar l’anglès com a llengua de comunicació al meu poble, però de manera diferent, sense classes massificades ni metodologia massa acadèmica.

 

Com en tot, a l’inici vaig haver de ser pacient i treballar molt, però afortunadament moltes persones varen creure en el nostre projecte, i al cap de tres anys ja teníem 100 alumnes a l´escola. Després va venir Celrà, de la mà de la Susana (regidora, en aquell moment, a l’ajuntament) i en Narcís (Promoció econòmica de la ciutat) que ens vàrem engrescar a obrir un altre centre. Allà tenim gent fantàstica i molt propera que fan que l´escola sigui un èxit.

Durant aquests 25 anys, hem incorporat material i metodologies innovadores a les classes fins a desenvolupar el projecte actual, on l’enfocament holístic forma part del nostre dia a dia. Ens hem format de forma continuada, es imprescindible estar al dia, i renovem cada any la nostra certificació com a examinadors per a mantenir el nivell professional requerit.

 

És molt satisfactori veure com els nostres alumnes creixen i es comuniquen en anglès. Molts comencen de petits i acaben amb la certificació de nivell avançat. Sembla senzill, però demana temps, paciència i dedicació de parts dels alumnes, professors i també dels pares i mares. No sabria trobar una feina millor.

Learn & have fun

favicon-angloschool