fbpx

Política de privacitat

D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018 LOPD-GDD i amb el Reglament Europeu RGPD de Protecció de Dades personals, hem actualitzat la nostra Política de Privacitat. En aquesta web es respecten i tenen cura de les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

 

Cal advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte que es demanen dades de caràcter personal.

 

Anglo School – Núria Esparch ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 3/2018 LOPD-GDD i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques RGPD, així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic LSSICE.

 

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: Anglo School – Núria Esparch
D.N.I: 40XXX8XXB
Correu electrònic: info@angloschool.cat
Adreça: Manuel de Falla, 30 17190 Salt Girona
Telèfon: 659679274
Web: www.angloschool.cat

 

Identificació Delegat Protecció de Dades

Delegat Protecció Dades: Francisco Burgos Rubiales
Correu Electrònic: fburgos@audiconsecurity.com
Telèfon: 630835824
https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/infoSede/consultaDPD.jsf

 

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de “Usuaris del web i subscriptors”. Per al tractament de dades dels usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

 

Principis que aplicarem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

• Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre vam requerir el seu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.

• Principi de minimització de dades: només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals els requerim.

• Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisem les nostres llistes i eliminem aquells registres inactius durant un temps considerable.

• Principi d’integritat i confidencialitat: les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

 

 

Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem procedeixen de:

Formulari de contacte
Telèfon
Entrevistes
Web
E-mail
Visites

 

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Els interessats tenen dret a:

• Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
• Sol·licitar la seva rectificació
• Sol·licitar la baixa de la nostra base de dades
• Sol·licitar la limitació del seu tractament
• Oposar-se al tractament

 

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar la seva eliminació quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Anglo School – Núria Esparch deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 

• El tractament estigui basat en el consentiment
• Les dades hagin estat facilitades per l’interessat.
• El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

 

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

 

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Les seves dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats:

  • Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris del web.
  • Trametre les comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, en cas que l’Usuari hagi consentit expressament l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció del butlletí.
  • Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’Usuari;
  • Realitzar les prestacions de serveis i o productes contractats o subscrits per l’Usuari
  • Utilitzar les seves dades per contactar-nos, tant per via electrònica com per electrònica, per obtenir la seva opinió sobre el servei prestat.
    Notificar canvis, desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o política de Cookies.

 

Les dades de clients i/o proveïdors seran tractades, dins de la relació contractual que les vincula amb el responsable, en compliment de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent.

 

Pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “Baixa” en info@angloschool.cat.

 

D’acord amb la LSSICE, Anglo School – Núria Esparch no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà de prestador, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.

 

No tractarem les seves dades personals per a cap altre fi de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

 

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018 (LOPD-GDD) i el Reglament General de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Anglo School – Núria Esparch serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris del web i subscriptors. Anglo School – Núria Esparch no ven, lloga o cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Enviar un missatge de correu electrònic a efectes de contacte

Un cas especial de tractament de dades a Anglo School – Núria Esparch, es refereix als missatges de correu electrònic que els usuaris envien per contactar amb la nostra empresa per realitzar preguntes sobre els nostres productes. Encara que existeixi un formulari de captació de dades, a efectes de contacte, els usuaris poden també enviar missatges de correu electrònic. Amb aquesta finalitat, Anglo School – Núria Esparch empra el sistema de correu electrònic Gmail (Google). Els missatges dels usuaris amb aquest propòsit queden emmagatzemats en el compte de Gmail de Anglo School – Núria Esparch i les dades corresponents (email i nom) sota la política de privacitat de Google. Les dades emmagatzemades en el compte de Gmail ni se cedeixen ni es comparteixen amb ningú; i pots exercir els teus drets legals, segons s’especifica en aquesta política de privacitat.

 

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les dades és el seu consentiment atorgat per dur a terme les finalitats anteriorment descrites, que es demanarà en el moment de marcació de la casella corresponent a l’hora de recollir les seves dades.

 

No facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis del prestador.

 

Per contactar o enviar formularis en aquesta web es requereix el consentiment d’aquesta Política de privacitat. L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li demana.

 

En els casos en què hi hagi una relació contractual prèvia entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts. En els casos en què hi hagi una relació contractual prèvia entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de la relació comercial establerta entre les parts.

 

Categoria de les dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. Poden tractar-se i es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Per quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

Fins que no se sol·liciti la seva baixa per l’interessat.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, www.angloschool.cat, comparteix dades amb els prestadors següents sota les seves corresponents condicions de privacitat:

 

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar www.angloschool.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de www.angloschool.cat serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. L’adreça IP és anonimitzada, per la qual cosa no serà recopilada per Google.

Gmail. En aquest servei s’emmagatzemen els missatges enviats pels usuaris a efectes de contacte.

 

Navegació

En navegar per www.angloschool.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

 

Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

• Google Analytics
Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

 

Secret i seguretat de les dades

www.angloschool.cat es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ja utilitzar-les d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

 

www.angloschool.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

 

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Anglo School – Núria Esparch s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per nosaltres per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

 

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Anglo School – Núria Esparch, notificarà al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho demani raonablement.

 

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a www.angloschool.cat exonerant Anglo School – Núria Esparch, de qualsevol responsabilitat al respecte.

 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o de Cursos i Esdeveniments.

 

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Anglo School – Núria Esparch en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

 

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Anglo School – Núria Esparch en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

Canvis en la política de privacitat

Anglo School – Núria Esparch es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Anglo School – Núria Esparch anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, www.angloschool.cat no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, www.angloschool.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

Mitjans Oficials de Comunicació

S’informa a l’usuari que els mitjans habilitats per l’empresa per comunicar-se amb clients i altres afectats és el telèfon corporatiu, els telèfons mòbils d’empresa i el correu electrònic corporatiu.

Si vostè remet informació personal a través un mitjà de comunicació diferent als indicats en aquest apartat, Anglo School – Núria Esparch queda exempta de responsabilitat en relació amb les mesures de seguretat que disposi el mitjà en qüestió.

 

Destinataris de Cessions o Transferències

Anglo School – Núria Esparch no porta a terme cap cessió o comunicació de dades llevat que hi hagi necessitat raonable per complir amb un procediment judicial, obligació legal o prèvia obtenció del consentiment de l’usuari.

 

Tampoc es realitzaran transferències internacionals de les seves dades de caràcter personal sense el seu consentiment previ sense perjudici de poder bloquejar o cancel·lar el seu compte si hi pot haver indicis de la comissió d’algun delicte per part de l’usuari. La informació facilitada serà només la que disposi en aquell moment el prestador.

 

Anglo School – Núria Esparch no cedirà les dades recollides a tercers llevat que hi hagi necessitat raonable per complir amb un procediment judicial, obligació legal o prèvia obtenció del consentiment de l’usuari.

 

Llengua

L’idioma aplicable a aquesta política de privacitat és el català. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en català.

 

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre Anglo School – Núria Esparch amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Girona.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Anglo School – Núria Esparch per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Anglo School – Núria Esparch. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sent-los aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

 

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Anglo School – Núria Esparch.

 

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Anglo School – Núria Esparch. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de Anglo School – Núria Esparch.