fbpx

Equip

nos

Núria Esparch

Filòloga i professora

 

Té una actitud inquieta i positiva, i sempre està en constant aprenentatge per enriquir la seva vida tant en l’àmbit personal com professional. Concep la formació com una manera de sumar valors i ajudar els seus alumnes en l’aprenentatge, servint-se de tècniques com la Kinesiologia o les metodologies basades en Intel·ligències múltiples. La seva feina com a examinadora i Team leader a Cambridge English (Fundació UdG) i professora d’idiomes a la UOC (online) és determinant a l’hora de preparar els seus estudiants pels exàmens oficials.

Jordi Roura

Co-gerent i administrador dels centres Anglo School

 

És un apassionat dels esports i juga a futbol des de petit. Gaudeix compartint el seu temps lliure amb la seva família, els gossos i els seus amics. Li agrada molt viatjar i descobrir llocs inusuals arreu del món. La paciència i el bon tracte són dues de les seves grans virtuts!

Les teachers

anna

L’Anna

Li encanta el cinema i les manualitats. Des de ben petita volia ser mestra d’anglès. Sap que pot aprendre molt de la saviesa dels nens i adora la idea d’acompanyar-los durant el seu creixement, ajudant-los i educant-los.

Núria

La Núria

És una noia enamorada de la dansa des de ben petita. També li agrada viatjar, descobrir noves cultures i tocar la guitarra. Ensenyar és la seva vocació, que cada alumne doni el millor de si mateix i, alhora, s’ho passi bé!

Alba

L’Alba

És psicòloga i professora d’anglès des de fa més de sis anys. Li agrada treballar en equip i fer classes dinàmiques on cada alumne pugui participar i aprendre allò que l’apassiona. Fan dels animals, els videojocs i la lectura.

Maria

La Maria

Va néixer a Grècia i és filòloga anglesa de formació. Les seves dues grans passions són ensenyar i viatjar a diferents destins del món. En el seu temps lliure li agrada passar temps amb la seva família i amics i anar al cinema.

Meritxell

La Meritxell

Va aprendre anglès de ben petita i va veure  que li obriria les portes al món. Va estudiar a Califòrnia i treballar a Irlanda. És amant dels animals, les cultures, els viatges i la lectura. L’ omple ensenyar tant a petits, com a adolescents o adults.

Fatu

La Fatu

Adora aprendre idiomes i ha tingut oportunitat de practicar-los treballant al món del turisme. També li encanta ensenyar-los i, a partir d’ara, ho farà a AngloSchool per infants de diferents edats i etapes educatives.

MONICA

La Mònica

És mare de família, li apassiona la docència i se sent afortunada quan l’envota gent amb ganes d’aprendre. Ens sembla que no ens equivoquem si diem que AngloSchool és el seu lloc!

KARINA

La Karina

És estudiant de Màster de Lingüística aplicada a la Universitat de Girona. S’incorpora a l’equip d’AngloSchool amb ganes d’ensenyar els seus coneixements i com aprendre l’anglès de manera fàcil i productiva.