fbpx

Equip

nos

Núria Esparch

Filòloga i professora

 

Té una actitud inquieta i positiva, i sempre està en constant aprenentatge per enriquir la seva vida tant en l’àmbit personal com professional. Concep la formació com una manera de sumar valors i ajudar els seus alumnes en l’aprenentatge, servint-se de tècniques com la Kinesiologia o les metodologies basades en Intel·ligències múltiples. La seva feina com a examinadora i Team leader a Cambridge English (Fundació UdG) i professora d’idiomes a la UOC (online) és determinant a l’hora de preparar els seus estudiants pels exàmens oficials.

Jordi Roura

Co-gerent i administrador dels centres Anglo School

 

És un apassionat dels esports i juga a futbol des de petit. Gaudeix compartint el seu temps lliure amb la seva família, els gossos i els seus amics. Li agrada molt viatjar i descobrir llocs inusuals arreu del món. La paciència i el bon tracte són dues de les seves grans virtuts!

Les teachers

Mariona

La Mariona

Viatgera incansable, porta més de 5 anys treballant a Anglo School. Es va integrar molt bé en l’ambient agradable i familiar de l’escola i va adoptar ràpidament la medotologia, focalitzada en la pràctica de l’anglès mitjançant l’speaking.

anna

L’Anna

Li encanta el cinema i les manualitats. Des de ben petita volia ser mestra d’anglès. Sap que pot aprendre molt de la saviesa dels nens i adora la idea d’acompanyar-los durant el seu creixement, ajudant-los i educant-los.

Núria

La Núria

És una noia enamorada de la dansa des de ben petita. També li agrada viatjar, descobrir noves cultures i tocar la guitarra. Ensenyar és la seva vocació, que cada alumne doni el millor de si mateix i, alhora, s’ho passi bé!

Maria

La Maria

Va néixer a Grècia i és filòloga anglesa de formació. Les seves dues grans passions són ensenyar i viatjar a diferents destins del món. En el seu temps lliure li agrada passar temps amb la seva família i amics i anar al cinema.

Meritxell

La Meritxell

Va aprendre anglès de ben petita i va veure  que li obriria les portes al món. Va estudiar a Califòrnia i treballar a Irlanda. És amant dels animals, les cultures, els viatges i la lectura. És pacient, creativa, artística, dinàmica, l’apassionen els nens i l’omple ensenyar tant a petits, com a adolescents o adults.

Oksana

Oksana

És filòloga anglesa, mare feliç de 5 fills i esposa d’un encantador marit. Per a ella les dificultats són possibilitats de créixer personalment i professionalment. És decidida i amb molta força de voluntat. Orgullosa del seu estil de vida, la seva família i la seva feina.

Alba

L’Alba

És psicòloga i professora d’anglès des de fa més de sis anys. Li agrada treballar en equip i fer classes dinàmiques on cada alumne pugui participar i aprendre allò que l’apassiona. Fan dels animals, els videojocs i la lectura.

Laura

La Laura

Alegre, positiva i empàtica. És mestra d’educació primària, graduada a la Universitat de Girona. Per ella, ensenyar és transmetre coneixements, peròtambé motivar i donar les eines necessàries perquè els alumnes creixin tant acadèmicament com personalment.

Equip AngloSchool

La Margot

La Margot és pedagoga i psicopedagoga. Té passió per les paraules i per això va decidir ser docent de llengües estrangeres. Li eencanta gaudir i descobrir els secrets de la natura, sigui mar o muntanya. El seu lema és  “Viure és aprendre noves coses cada dia”.

Amanda equip AngloSchool

L’Amanda

És teacher d’anglès de petits i fins a B2 a Salt. Professora titulada d’anglès, amb experiència, i una viatgera consumada i amant de les llengües. Ha viscut i treballat a 4 països: Brasil, Austràlia , Alemanya i Anglaterra  i ha viatjat a molts més! També és una apassionada de la cultura  i de la cuina.