fbpx

Equip

nos

Núria Esparch

Filòloga i professora

 

Tinc una actitud inquieta i positiva, i sempre he estat en constant aprenentatge per enriquir la meva vida tant en l’àmbit personal com professional. Concebo la formació d’una manera per a sumar valors i ajudar els meus alumnes en l’aprenentatge, servint-me de tècniques com la Kinesiologia o les metodologies basades en Intel·ligències múltiples. La meva feina com a examinadora i Team leader a Cambridge English (Centre d’Exàmens Girona) i professora d’idiomes a la UOC (online) és determinant a l’hora de preparar els meus estudiants pels exàmens oficials.

Jordi Roura

Co-gerent i administrador dels centres Anglo School

 

Sóc un apassionat dels esports i jugo a futbol des de petit. Gaudeixo compartint el meu temps lliure amb la meva família, els gossos i els meus amics. M’agrada molt viatjar i descobrir llocs inusuals arreu del món. La paciència i el bon tracte són dues de les meves grans virtuts!

Les teachers

anglo_Equip_Txell

La Meritxell

Vaig aprendre anglès de ben petita i vaig veure que m’obriria les portes al món. Vaig estudiar a Califòrnia i treballar a Irlanda. Sóc amant dels animals, les cultures, els viatges i la lectura. M’omple ensenyar tant a petits, com a adolescents o adults.

angloschool_Equip_Fatu

La Fatu

Adoro aprendre idiomes i he tingut oportunitat de practicar-los treballant al món del turisme. També m’encanta ensenyar-los i, a partir d’ara, ho faré a AngloSchool per infants de diferents edats i etapes educatives.

angloschool_Equip_Helen

La Helen

Sóc llicenciada en lingüística. M´encanten les llengües perquè és un vincle d´unió amb totes les persones de diferents nacionalitats. M´encanta llegir i compartir informació amb els meus alumnes. M´omple d´orgull veure com progressen.

angloschool_Equip_Judit

La Judit

Hola! Soc professora d´anglès des de que vaig acabar el grau en Humanitats. Les meves classes són dinàmiques, divertides i sempre amb la disciplina necessària. M’agrada llegir sobre temes diferents, fer ioga i l’astrologia.

angloschool_Equip_Sam

En Sam

Sóc professor nadiu d’anglès amb experiència en l’ensenyament d’anglès a Catalunya. M’encanten les classes on hi ha molta interactuació, i ensenyar vocabulari i pronunciació.
Les meves passions inclouen la salut, el fitness i les activitats a l’aire lliure.

angloschool_Equip_Irina

L’Irina

Sóc mestra i m’agrada molt aprendre coses noves i viatjar. És per això que he viscut a Hong Kong i a Carolina del Nord, als Estats Units treballant en diferents escoles. M’agrada molt utilitzar la literatura i l’art com a recurs pedagògic.

angloschool_Equip_Laia

La Laia

M’encanta aprendre diferents idiomes i viatjar. Com a mestra, la meva preferència són els alumnes més petits, penso que es pot aprendre moltíssim d’ells:) Des de petita m’ha agradat la natació i el patinatge.

angloschool_Equip_Karina

La Karina

Sóc estudiant de Màster de Lingüística aplicada a la Universitat de Girona. M’incorporo a l’equip d’AngloSchool amb ganes d’ensenyar els meus coneixements i com aprendre l’anglès de manera fàcil i productiva.

angloschool_Equip_Natalie

La Natalie

Sóc llicenciada en filologia anglesa a Ucraïna. L’anglès m’ajuda a adaptar-me a Girona. M´encanta ensenyar i fer de les lliçons una aventura, incorporant activitats dinàmiques i jocs.