fbpx
A Anglo School t’ensenyem anglès i t’acompanyem en la gestió de les teves emocions

Anglès social i emocional per a la situació que estem vivint

A Anglo School t’ensenyem anglès i t’acompanyem en la gestió de les teves emocions. 

Aquest any sens dubte estem vivint una situació  excepcional, que no havíem viscut abans, i que ens genera a tots moltes emocions sovint difícils de gestionar. 

Tot i aquests moments complicats, els estudiants estan fent molt bona feina, donant el millor de si mateixos, respectant les normes, tenint paciència, mostrant suport i solidaritat. Sens dubte, és un temps privilegiat per fer altres aprenentatges que, normalment, no podem fer a les aules. El nostre projecte LEARNING JOURNEY + MULTIPLE INTELLIGENCIES  ens hi ajuda.

L’aprenentatge d’anglès a les nostres aules està dissenyat per fer-ho amb confiança, consolidant el coneixement i les habilitats de cada estudiant i adaptant els materials per assolir cada nivell amb eficàcia, però a més, està integrat amb un suport i acompanyament des d’un syllabus social i emocional. Els nostres estudiants aprenen, a través de les històries i activitats a classe, responsabilitats socials com poden ser ajudar als altres, compartir, ser optimistes o pensar de manera positiva, i també habilitats emocionals com l’empatia, la frustració i en general com gestionar les emocions. Aplicar exercicis de Brain Gym (Kinesiologia) a l’inici de la classe ens ajuda a començar amb molt bona energia. D’aquesta manera motivem als nostres alumnes a ser responsables del seu propi aprenentatge i actitud a classe.

I perquè aquest treball no quedi només a la classe, a través de les nostres aules virtuals i eines de comunicació escola-pares-classe (Edvoice), donem suport als pares i mares dels nostres alumnes compartint-los consells i activitats perquè puguin fer un seguiment efectiu de què fem a l’escola i alhora ho puguin implementar a casa.

I tot in English, of course!